Sex stugor med två spegelvända lägenheter i varje ger totalt tolv lägenheter med fyra bäddar i vardera. Framför varje del finns en egen altan med bord, stolar och grill.

Kring stugorna finns gemensamma ytor med bla lekplats.

 

Varje stuga har en egen uteplats eller altan, det är en avskärmning mellan lägenheterna men gemensam yta framför och omkring husen.

 

Stugorna är indelade i två delar på 30 kvadratmeter vardera. Dessa är välutrustade med ett sovrum möblerat med två sängar, i vardagsrummet finns bäddsoffa för två personer (täcken och kuddar i soffbordet). Här finns även radio .

Glöm inte att ta med lakan och handdukar!

Det finns också pentry med två plattor, micro, kyl/frys, kaffekokare, vattenkokare och diskmaskin. Badrummet är kaklat och har handfat,toalett och dusch. 

Stugorna ligger efter varandra och nås lätt via vägen av kalkstensgrus på baksidan. Varje stuga har en plats intill gaveln där man kan parkera bilen. På området finns också tillgång till tvättmaskin och en extra dusch, på förfrågan.


Gungor, sandlådor, vacker natur och mycket begränsat med trafik i området gör det barnvänligt och trivsamt. Även en klätterställning med rutschkana finns i området. 

 

Grillar, lekutrustning, mm, nyttjas under uppsikt och med eget ansvar.

Copyright www.semesterstugoritofta.se