Våra stugor

Varje stuga har en egen uteplats eller altan, det är en avskärmning mellan lägenheterna men gemensam yta framför och omkring husen.

Sex stugor med två spegelvända lägenheter i varje ger totalt tolv lägenheter med fyra bäddar i varje. Framför varje delfinns en egen altan och kring stugorna gemensamma ytor med bla lekplats.

 

 

 

Stugorna är indelade i två delar på 30 kvadratmeter vardera. Dessaär välutrustade med ett sovrum möblerat med två sängar, i vardagsrummet med bäddsoffa för två personer. Här finns även en liten tv och radio .

Glöm inte att ta med lakan och handdukar!

Det finns också pentry med två plattor, micro, kyl/frys, kaffekokare, vattenkokare och diskmaskin. Badrummet är kaklat och har handfat toalett och dusch. 

Stugorna ligger efter varandra och nås lätt via vägen av kalkstensgrus på baksidan. Man kan alltså ställa bilen precis intill huset om man vill. På området finns också tillgång till tvättmaskin och en extra dusch.


Gungor och sandlådor, vacker natur och mycket begränsat med trafik i området gör det barnvänligt och trivsamt. Även en klätterställning med rutschkana finns i området. 

 

Grillar, lekutrustning, mm, nyttjas under uppsikt och med eget ansvar.

Copyright www.semesterstugoritofta.se